Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990378

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag både håller med dig och inte.
Ingman, Norin och Söderström (ej lirat hittills iofs) har ju sina styrkor i offensiven.
Lindelöf, Andersén och Sigalet är ju backar som är rena tvåvägsbackar där framförallt Andersén och Sigalet är bättre defensivt än offensivt, men Sigalet har ju bevisat att han är en väldigt duktig i offensiven också.
Lundgren och Kilström är ju rena defensiva backar.

Men som sagt, jag personligen är mycket förvånad att Dackell & Co inte ersatt framförallt Gunderson på ett mycket tydligare sätt.
Söderström kommer vi få otroligt stor nytta av, men vi kommer defintivt sakna Gundersons klass och pondus. Jag tror detta kommer visa sig över 52 omgångar.

Men samtidigt har vi de spelare vi har just nu. Och då får tränartrion göra det dom kan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Men är verkligen Sigalet och Andersén tvåvägsbackar. Andersén har alla säsonger (utom en) i shl aldrig gjort över 10 poäng. Fakta är att Kihlström har gjort fler poäng än Andersén nästan varje säsong.

Är verkligen Sigalet så bra offensivt? Han hade maxflyt i träningsmatcherna, men det poängsnittet kan man ju inte hålla i serien. Anses han bra offensivt för att det helt enkelt inte finns någon bättre att tillgå? Fakta är att, förutom förra säsongen, har han aldrig gjort över 15 poäng i shl och då aldrig varit topp 30 bland backarna i shl rent poängmässigt.

Med den bakgrunden har man ju svårt att se hur Gundersons 38 poäng ska kunna fördelas ut bland backarna. Sigalet får nog fullt upp att tangera Bertilssons 18 poäng från förra året.

Positivt att Söderström kommer in men det hade behövts en ersättare till Gunderson för att nå samma nivå som förra året. Och för att bli bättre en ny Gunderson plus en till toppback!
Kommentera