Brynäs IF

723268 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2002398

Sv: A propósito de nada
Ständig: Fast Bäckis fru kan ju ha ansökt om och även fått amerikanskt medborgarskap? Vem vet, måste kolla upp det också.
Vet inte hur regelverket ser ut i såna här lägen därborta, ibland brukar det väl underlätta att vara amerikansk medborgare när det gäller resor, skatter osv osv.
Både hon och Bäckis kanske har dubbla medborgarskap, är iaf rätt säker på att barnen får amerikanskt medborgarskap om dom föds i USA.

Man vet iaf att det är uppehåll i seriespelet när man sitter härinne en spelfri måndag och snackar om Bäckis fru.... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Hur kan man isf beskylla BZ för att ha slarvat bort Adam Boqvist om det nu är tränarna, som enligt oss oinsatta och som inte sitter på hela bilden, är de som tar ut laget och bestämmer när lovande spelare ska få chansen?”

Tja, beror ju på hur man ser på det. Till syvende och sist är det Bengtzén som anställt tränarna och är ansvarig för den sportsliga verksamheten. Har han anställt tränare som inte plockar upp talanger som alldeles uppenbart ska få chansen om man rankas så högt på draftlistorna, ja då är min slutsats att det i första hand är sportchefen som bör hängas. Angående spelsystemet är det också Bengtzéns ansvar. Han ska anställa en tränarstab som ska se till att införa den spelfilosofi som Bengtzén vill se. Det landade i att Brynäs spelade en sarg-ut-hockey. Klart som tusan att ingen annan än Bengtzén är ansvarig för allt detta. Grattis Örebro.
Kommentera