Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2002444

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ja, AB säger dessutom själv (i dagens SvD) att det var bra för honom att få spela en hel säsong på liten rink i AHL.
Ännu ett bevis på att det var han själv i samråd med Chicago som ansåg att det bästa upplägget inte var att stanna i SHL ytterligare en säsong, hur mkt BZ och Brynäs än ville det.
Samma diskussion har väl för övrigt gällt tidigare och liknande fall (Järnkrok, Lindholm, Silfverberg, Lindblom): alla med olika val när det gäller lämplig tidpunkt att dra över Atlanten....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker hela AB-diskussionen känns en aning obetydlig.
Kan köpa de som tyckte/tycker att BZ slarvade bort honom, men kan också förstå de som tycker att Sjödin/Melin eller vem det nu var som var HC när han var där som slarvade bort honom.

Vad jag minns så var Brynäs i ett ganska prekärt läge (ungefär samma som idag) med dålig tabellplacering, dåligt flyt i spelet osv.
MIN känsla var mer att man inte vågade släppa fram honom då han kändes som "för ung". Snarare än att han inte skulle ha platsat.
Sen hade vi inte den bästa backsidan MEN klart, klart bättre än iår.
Känslan var att Brynäs ledarstab inte vågade släppa fram honom på samma sätt som de NU gjort med Söderström.
Och en sådan sak är ju ganska enkel att säga med facit i hand.
Boqvist är och var en större talang än Söderström i mina ögon, att han då inte fick chansen är som sagt lätt med facit i hand att säga nu...

Jag tror personligen att Adam inte ansåg sig själv få chansen i Brynäs och därav blev valet att välja Nordamerika/AHL otroligt enkelt för honom.
Och i detta fall så hade Bz aldrig kunnat göra något.
Däremot håller jag Bz tillsammans med ledarstaben ansvarig för att AB inte fick mer speltid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Han åkte över mycket beroende av den behandling han fick av BZ/Brynäs, ingen riktig chans att slå sig in på allvar.
Kommentera