Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2002438

Sv: A propósito de nada
Huge:
""Adam kan lika mkt själv ha slarvat bort sin chans att utvecklas ytterligare i Brynäs genom att inte ha tillräckligt stort tålamod och inväntat fler chanser, chanser som rimligtvis måste ha kommit om han nu var en så stor talang som alla ansåg att han var och är.
Nu lockade säkert äventyret och pengarna i NHL mer än att stanna kvar, så det hade nog inte hjälpt vad än BZ hade gjort för att behålla honom.""

Håller med till 100 % på ovanstående och vill tillägga att Adam visade ett nonchalant beteende den tid han fick på isen. AB kanske inte ville riskera sin kommande tid i NHL, genom att dra på sig skada på SHL-rinkarna. Alla är sig själv närmast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ja, AB säger dessutom själv (i dagens SvD) att det var bra för honom att få spela en hel säsong på liten rink i AHL.
Ännu ett bevis på att det var han själv i samråd med Chicago som ansåg att det bästa upplägget inte var att stanna i SHL ytterligare en säsong, hur mkt BZ och Brynäs än ville det.
Samma diskussion har väl för övrigt gällt tidigare och liknande fall (Järnkrok, Lindholm, Silfverberg, Lindblom): alla med olika val när det gäller lämplig tidpunkt att dra över Atlanten....
Kommentera