Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2002414

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Är inte alltid uppenbart och ristat i sten att en högt draftad talang per automatik måste få hur många chanser som helst bara för att denne är högt rankad på draftlistorna.
Boqvist var helt enkelt inte tillräckligt bra för att tränarna skulle ge honom den tid som många nu så här i efterhand tycker att han borde ha fått.
Sen blir ditt snack om sarg-ut-hockey lite märkligt och överdrivet när det var BZ som tog hit Bulan och spelet som våra spelare presterade när vi tog oss till en avgörande finalmatch mot HV gjordes knappast med nån defensiv sarg-ut-hockey.
Melinvärvningen må ha framstått som märklig men den visar ändå att BZ hade som mål att sätta ihop ett lag som ville spela offensiv hockey, faktiskt mer offensiv än den Bulan hade stått för. Fullt naturligt i det läget att BZ också ville se Adam Boqvist i laget, att det sen blev problem, man tvingades byta tränare och man av självbevarelsedrift tvingades gå över till en mer defensiv hockey är en annan diskussion och ändrar inte på faktum: BZ signade Adam för en hockey han och tränarna ansåg passa denne när Melin tog över.
Så att påstå att BZ slarvade bort Adam tycker jag ärligt talat är en minst sagt märklig synpunkt.
Adam kan lika mkt själv ha slarvat bort sin chans att utvecklas ytterligare i Brynäs genom att inte ha tillräckligt stort tålamod och inväntat fler chanser, chanser som rimligtvis måste ha kommit om han nu var en så stor talang som alla ansåg att han var och är.
Nu lockade säkert äventyret och pengarna i NHL mer än att stanna kvar, så det hade nog inte hjälpt vad än BZ hade gjort för att behålla honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
""Adam kan lika mkt själv ha slarvat bort sin chans att utvecklas ytterligare i Brynäs genom att inte ha tillräckligt stort tålamod och inväntat fler chanser, chanser som rimligtvis måste ha kommit om han nu var en så stor talang som alla ansåg att han var och är.
Nu lockade säkert äventyret och pengarna i NHL mer än att stanna kvar, så det hade nog inte hjälpt vad än BZ hade gjort för att behålla honom.""

Håller med till 100 % på ovanstående och vill tillägga att Adam visade ett nonchalant beteende den tid han fick på isen. AB kanske inte ville riskera sin kommande tid i NHL, genom att dra på sig skada på SHL-rinkarna. Alla är sig själv närmast.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Bz signade inte Boqvist silly season 2017 (samma silly han tog in Melin). Han signade honom året efter, men det visade sig vara betydelselöst då han stack till Nordamerika samma sommar ändå.
Kommentera