Brynäs IF

724925 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #208977

Sv: Sportkommittén måste avgå
gordo: Jag är inte precis imponerad av den här insändaren. Full av motsägelser, t ex att å ena sidan har man köpt obesedda spelare per postorder men å andra sidan har man åkt runt för att scouta spelare, förmodligen för att få reseersättning.

Sannolikheten för att 100 procent av all intelligens skulle hamna på GD:s insändarsidor--eller här på GB:en, för den delen--och noll procent i Brynäs styrelse och sportkommitté är försvinnande liten. Gå tillbaka och rannsaka er själv? Vad sade ni när styrelsen valdes? Jag har tidigare sagt att en stor ommöblering måste till inför nästa säsong. Och det kommer förhoppningsvis att ha stor betydelse att Berg lämnat sina poster i föreningen. Men därifrån och till ett allmänt gnölande om att alla ska avgå är steget långt. Om klubbledningen består av sådana idioter som insändaren försöker göra gällande så får man fråga vilka idioter som valde dit dem i första hand.

Brynäs problem har till viss del med ledande personer att göra, framför allt dessa personers förmåga att attrahera sponsorer. Men de stora problemen har att göra med att klubben drivs på ett omodernt och oprofessionellt sätt. Den nya styrelsens första uppdrag måste vara att anpassa organisation och verksamhet efter de krav som ställs på en hockeyförening idag. Vi har en lång uppförsbacke framför oss innan det kan börja gå lättare.
Kommentera