Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2114033

Sv: A propósito de nada
Bra att Brynäs driver på frågan i alla fall... Sen är ju frågan hur mycket medkänsla som finns hos övriga klubbar. Samtliga kan ju se att Brynäs är extra drabbade och att deras tänkta schema efter nyår utan återhämtning med fyra matcher på fem dar vid ett tillfälle samt fem på sju dar inte är förenligt med sportslig rättvisa...

Sen är frågan hur solidariska man väljer att vara eller om man egoistiskt bara ser till sitt eget hus...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Enda chansen till att stänga SHL för kval/ nedflyttning verkar vara en total lockdown som i våras....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Man får utgå ifrån att ligan klarar av att ta förnuftiga beslut oavsett vad det gäller och vilka lag det gäller, typ slutspel, nedflyttning/uppflyttning osv.

Lobbying funkar för det mesta... 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Man kan ju tycka att Brynäs som det lag som ligger sist kanske kunde ta detta internt inom SHL och inte i media men att börja med.
Sen borde kanske argumentet, hälsa och smittspridning lyftas fram också också som ett argument och inte bara att Brynäs riskerar att åka ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Brynäs har drabbats hårdast i ligan av inställda matcher pga corona. Det rimliga är ju då att driva på för att förskjuta slutspel och kval ett antal veckor? Inte att stänga ligan helt och hållet.

Jag tycker det blir ett löjets skimmer över föreningen när det är så uppenbart att det lag som ligger tvärsist i ligan är det lag som driver för att stänga ligan. Ser inte snyggt ut. Jag hade spytt på vilket annat lag som gjort samma sak.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tycker man skall driva två linjer. Alternativet att skjuta slutspel/kval borde väl vara på tapeten också.
Kommentera