Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2114057

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Finns absolut poänger i ditt resonemang, samtidigt så innebär ett förskjutet slutspel/kval inte att Brynäs kommer få sportslig rättvisa. Stora delar av spelschemat som är idag skulle behållas bara att ungefär tre matcher skulle spelas veckan efter det riktiga grundserien. Ser inte att man skulle flytta tillräckligt många matcher för att det skulle bli mest rättvist. Tror inte heller det är särskilt intressant för resten av ligan (Även om stängd nedflyttning inte heller är så populärt).

Så det skulle fortfarande bli ett otroligt hårt spelschema där Brynäs inte skulle kunna träna, köra rehab, analysera etc på ett jämförbart sätt som resten av ligan. För att inte tala om de skaderisker och avsaknaden av nyckelspelare som det skulle innebära.

Egentligen är inget alternativt perfekt i dessa tider.. Men om det går att flytta fram serien ytterliggare så är det absolut ett alternativ, men gissar att detta redan har diskuterats och avfärdats av SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp:
om SHL hade praktiserat walk over, så hade Brynäs nu legat tre poäng back..och därmet sluppit undan det idiotiska matchprogrammet, som nu är framtänkt av svenska ishockeyförbundet...
Kommentera