Brynäs IF

723746 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2166103

Sv: A propósito de nada
mk: "Ja vissa oinsatta tyckare härinne har undrat vikken typ av försvarspeel Brynäs spelar."

Och ingen av tyckarna verkar ha bemödat sig om att fråga de som ansvarar för försvarsspelet hur dom ser på problemen och varför det inte funkat som man tänkt sig? Vad är man rädd för? Att få ett svar som är nyanserat och som förklarar det mesta på ett bra sätt så att man som hobbytyckare börjar förstå att allt inte är svart eller vitt?
Min poäng är ju som några andra redan verkar ha fattat: det handlar nog inte bara om en backtränares del i det hela och inget annat, bilden är nog betydligt mer komplicerad än så.

"Ska man försöka få någon tränare som kan få ut det vi såg igår oftare?"

Varför det?
Om spelarna själva nu både igår och även vid tidigare tillfällen (även om det varit alltför få) har visat att dom KAN spela det spel som tränarna vill att dom ska spela, då känns det iaf för mig som att det är spelarna själva som har och har haft det största ansvaret, inte tränarna.
Spontant känns det iaf som att PA iaf inte är nån Melintyp av tränare, tvärtom vad man dessutom fått höra från ex Sanny och Svartvadet och som borde vara rätt så insatta och ha god kännedom om vilken typ av tränare PA är.

"Eller ska vi kalla alla oinsatta dagisbarn som bara skriker."

Inte alla, men alltför många, tyvärr. Kanske med lite kompletterande saker:
Oinsatta och okunniga dagisbarn som högst sannolikt inte vet så mkt om vad det är som man kritiserar, mer än att man vet att det inte ser bra ut.

"En analys tack Huge av backspelet iår kunde vara klädsamt.
Så vi får se vad Du tycker om det."

Backspelet har varit alldeles för ojämnt och det beror nog på flera saker än bara en backtränare som ev kunde ha gjort det bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:"Backspelet har varit alldeles för ojämnt och det beror nog på flera saker än bara en backtränare som ev kunde ha gjort det bättre."

Det svaret är ju ett ickesvar.

Vad menar du med det?
Är du politiker?
Svarar på fråga med fråga.

Svaret är att backtränaren ska kunna få ut spelet som va igår under hela säsongen. Annars så är man på fel plats.

Vad säger man annars om Örebros lyft med Christer Olssonsom backcoach?
Tur?

Du har bara ickesvar och frågor tbx,
Kommentera