Brynäs IF

723594 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2174625

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller till viss del med. Hellkvist är en legoknekt som kommer lämna för en större klubb om några år. Men däremot har Leksand en väldigt bra sportchef. Så länge dom för behålla honom är det lugnt för deras del, tror jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Yes, men med ett fåtal individer tänker jag på både Hellkvist och "Tjommen". Samtidigt är det nog svårare för en sportchef att få ett annat jobb, klubbar byter ju inte sportchefer lika ofta som de byter tränare, generellt sett. På ett sportslgit plan blir det intressant att se hur Leksand och andra lag klarar av tappen av toppspelare till nästa säsong. Rent krasst har ju inte Brynäs en enda utespelare som är NHL-aktuell, men å andra sidan har man massa kontrakterade medelmåttor istället.

Noterar för övrigt att Bromé har blivit nedskickad till Detroits AHL-lag. Med tanke på att Detroit är bland ligans sämsta lag och att Bromé var så bra i SHL; blir man ju inte imponerad av SHL ur ett internationellt perspektiv. Säger mycket att en av SHL:s bästa inte platsar där. Apropå ekonomisk kompensation från NHL för spelare som några diskuterade häromdagen.
Kommentera