Brynäs IF

723335 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2197667

Sv: A propósito de nada
Det är med fasa man får rapporter om kvarvarande ledning/ styrelse uttryckt till en grupp företagare att laget kraftigt underpresterat detta år och att det finns betydligt mer att ta ut och att därför laget som helhet inte behöver förstärkas..
Vad betyder det egentligen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Om ledningen verkligen har sagt så, så vore en naturlig motfråga varför (i stort sett) samma trupp underpresterat flera år på raken. Säsongen innan hade vi en helt annan tränare, Sundquist, som är en mjuk person och gav spelarna frihet. Det gillade dom inte utan ville ha mer av en Bulan-tränare, det fick dom i PA men han var tydligen för diktatorisk av sig? Innan Sundquist var det Sjödda, och han gillade dom inte heller.

Vi har testat alla typer av ledarskap och inget verkar fungera. Det är spelartruppen det är fel på. Punkt slut. Man bara lurar sig själv om man tror något annat. Och det blir det ännu mer kostsamt att komma till den insikten i november med en död spelarmarknad. Det är nu vi har chansen att renovera truppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: 1) Att pengarna är slut 2) Att det kommer bli en kamp om överlevnad både sportsligt och ekonomiskt under de närmaste åren.
Vad skall ledningen/styrelsen annars säga? "Det är kört, vi har misslyckats men ni får gärna pytsa in ännu mer pengar så att vi undviker kk" Vem vill investera i det?
Vad är mest sannolikt? Att laget underpresterat fyra år i rad trots fyra olika tränare eller att laget faktiskt är så svagt att oavsett tränare så är det lindans som gäller.
Kommentera