Brynäs IF

723355 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2197677

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Om ledningen verkligen har sagt så, så vore en naturlig motfråga varför (i stort sett) samma trupp underpresterat flera år på raken. Säsongen innan hade vi en helt annan tränare, Sundquist, som är en mjuk person och gav spelarna frihet. Det gillade dom inte utan ville ha mer av en Bulan-tränare, det fick dom i PA men han var tydligen för diktatorisk av sig? Innan Sundquist var det Sjödda, och han gillade dom inte heller.

Vi har testat alla typer av ledarskap och inget verkar fungera. Det är spelartruppen det är fel på. Punkt slut. Man bara lurar sig själv om man tror något annat. Och det blir det ännu mer kostsamt att komma till den insikten i november med en död spelarmarknad. Det är nu vi har chansen att renovera truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vilka är det som kan påverka så mycket att tränarna får lämna? Är det Rödin och hans assisterande eller är det andra, informella ledare? Är det kluster med missnöjda?
Jag vet inte vilka det är men om dessa personer kan identifieras så håller jag definitivt med, de bör lämna laget omgående, kontrakt eller inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Precis, någon gång måste ju även Brynäs begripa att den inneboende potentialen som de ser i alla dessa 30+are inte längre existerar och att alla tränare som kommer till Brynäs inte blir inkompetenta över natten. Tycker personligen att det skulle skicka ett bra signalvärde att sparka 1-2 kontrakterade spelare, även om de skulle göra som Micke Wahlberg och sitta ut kontraktet, så skulle det skicka rätt signaler. Tycker även det är lite konstigt att en del personer å ena sidan verkar anse att vissa mediokra Brynässpelare är fortsatt extremt hungriga och revanschsugna, men å andra sidan tror att de kommer lägga av med hockey och sitta ut kontraktet om Brynäs sparkar dem.
Kommentera