Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2263686

Sv: A propósito de nada
mk: Andrén blir ju inte kvar, men jag skulle inte bli förvånad om Danielsson och/eller Mylläri spelar vidare i Brynäs nästa säsong.

Det är nog inte så svårt att scouta fram spelare på rätt lönenivå givet att dagens spelare i regel är väldigt överbetalda. Ingen tycker nog att Brynäs bara ska värva finländskt, men nu har vi spetskompetens i form av enorm kunskap kring finländska spelare och den bör vi naturligtvis utnyttja, särskilt eftersom de är billigare än svenska spelare överlag. Till skillnad mot nordamerikaner finns det ingen risk att finländare inte anpassar sig till att leva i Sverige heller, en del kan till och med språket.

När det gäller billigare spelare föreslår jag att vi kikar på dessa i Allsvenskan: Andrae (HV), Dvorsky (AIK), Bratt (AIK), Asplund (Almtuna), Norbäck (Almtuna), Dichow (Krisitanstad), Styf (MODO), Sjöberg (SSK). Spelare som nästan alla hade gått in på billiga SHL-kontrakt men givetvis också spelare som många SHL-klubbar rycker i.

Bland importspelarna i allsvenskan, som garanterat är billigar än importspelare i SHL, tycker jag att Plant (Björklöven), Gropp (Björklöven), Vigneault (MODO), Woods (MODO), Pollock (SSK), McKenzie (Västervik). Det är såna spelare som man ska fylla ut laget med, precis som man gjort med Olesen och Eklind, istället för trötta 30-åringar på 100 000+ i månaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Skulle bli oerhört förvånad om ND spelar kvar nästa säsong.
Tror inte Manner vill ha kvar han iom att man tog bort Nyberg, Mannberg redan iår.
Berglund kommer väl oxå gå till Löven.

Är helt säker på att JA inte kommer gå i Brynäs fällan och förlänga för att man brinner för klubben.
En sån som Scott ska erbjudas kanske neråt halva lönen, sett till poäng.
Bättre har han inte vart, sett till lön.

Ja det kommer bli ett race på och vid sidan av rinken.
Kommentera