Brynäs IF

723812 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2266447

Sv: A propósito de nada
Axle San: Varför är det en stor utmaning att hitta bättre och billigare alternativ till Danielsson, Molin, Adam Pettersson, (Mannberg) etc? Varje år flyttar många bättre allsvenska spelare till andra SHL-lag, även Brynäs nu senast, tänker då på Eklind och Olesen som är klart bättre (och billigare) än de övriga jag nämnde.

Sallinen är väl den som känns lite tveksam i så fall. Manner har klargjort att Sallinen är som bäst i fjärdekedjan och om han spelar till en rimlig kostnad är det nog inte helt enkelt att hitta en bättre spelare som samtidigt är billigare.

Om man kollar på spelarna med rookiekontrakt (Gunler, Kvist, Birgersson) så är det bara Gunlers produktion som vore svår att ersätta till samma kostnad, billigare än rookiekontrakt blir det naturligtvis inte. Kvist och Birgersson är knappast unika talanger som saknar motstycke bland spelarna som Brynäs kan värva. Är övertygad om att typ Albert Sjöberg i SSK vore klart bättre än de två.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi skall nog inte underskatta spelare som framförallt Danielsson och Pettersson, det är inte så enkelt att plocka spelare av den kvaliteten från HA, se även på Molin, han dominerade ju i HA.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ryktas ju att Brynäs på jakt efter Almtunas Norbäck till nästa säsong. Precis en sån utvecklingsbar spelare som är perfekt till en 3:e kedja i Brynäs👍🏼
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Om vi tittar på Brynäs track-record för värvningar senaste 20 åren finns det väl all anledning att vara orolig. Vad talar för att Brynäs plötsligt ska börja fynda under silly season?
Kommentera