Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2270081

Sv: A propósito de nada
Jugge: Rödin signades över lång tid och det troligen för att överhuvudtaget komma tillbaka där och då. Lönen bestämdes också då. Prestation och hälsa är en ”färskvara”. Självklart var det en chansning att värva någon till dyra pengar över så lång tid då man inte vet vad man betalar för sista tiden. Men oavsett så vet vi att Rödin kommer att hålla för shl kontraktet ut.
Vi ska inte klaga på det kontraktet utan vara glad att kunna fått hem honom, och troligen scott som effekt av det.
Undrar hur många Desch vi fått in annars och om vi då klarat oss mot hv?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis:
Scott används i bp, pp och som spetscenter. Han är fysisk, både offensiv och defensivt skicklig, bra tekare (viktigt i bp, pp)
Han har visat brynäshjärta!
Faktiskt hoppas jag verkligen att vi lyckas behålla honom som 2dra center. Han är viktig för laget.

Inget fel på vad olesen presterat första året i shl, utan vi har fått vad man max kunnat förväntat sig, men han (och andra i laget) drar ner scott och Rödin och det ska inte de två lida för när de utvärderas prestationsmässigt. Tänk vilken vändning Palve gjort med dima. Tänk vad scott kunnat få ut av dima också. Scotts lina möter oftast svårare motstånd än Palves lina och scott kämpar också i bp.
Det borde inte vara en diskussion vem av Palve och scott kompetens vi behöver i höst om vi måste välja. Det hänger enbart på kronor och ören då jag tror Palve nöjer sig med mindre än vad Scott gör.
Kommentera