Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2270082

Sv: A propósito de nada
Stenis:
Scott används i bp, pp och som spetscenter. Han är fysisk, både offensiv och defensivt skicklig, bra tekare (viktigt i bp, pp)
Han har visat brynäshjärta!
Faktiskt hoppas jag verkligen att vi lyckas behålla honom som 2dra center. Han är viktig för laget.

Inget fel på vad olesen presterat första året i shl, utan vi har fått vad man max kunnat förväntat sig, men han (och andra i laget) drar ner scott och Rödin och det ska inte de två lida för när de utvärderas prestationsmässigt. Tänk vilken vändning Palve gjort med dima. Tänk vad scott kunnat få ut av dima också. Scotts lina möter oftast svårare motstånd än Palves lina och scott kämpar också i bp.
Det borde inte vara en diskussion vem av Palve och scott kompetens vi behöver i höst om vi måste välja. Det hänger enbart på kronor och ören då jag tror Palve nöjer sig med mindre än vad Scott gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Glöm inte att Brynäs i princip har offrat Scott och Rödin i powerplay. Nu går hela PP ut på att triangeln med Palve, Genoway och Timashov ska ha pucken, och att Palve ska hitta avgörande passningar. Det kretsar inte längre kring Rödin och Scott. Självklart blir deras poängskördar mindre av det. Jag tycker det är synd att man inte försöker bygga två starka PP-uppställningar, nu har det blivit att man klämmer in Rödin & Scott på de två sista platserna bara för att få in alla toppspelare i förstauppställningen.

Ett PP#2 med Rödin, Scott, Danielsson, Molin och Olesen framför kassen skulle nog vara vasst. Tror inte det vore jättesvårt att ersätta jobbet som Rödin & Scott gör i nuvarande PP1, deras styrkor utnyttjas inte där.

Däremot skulle det säkert kunna bli sura miner om det blev uppenbart och uttalat att Palve & co är PP1 och de gamla hjältarna har blivit degraderade till PP#2.
Kommentera