Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2272761

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tegnell har i princip blivit världskändis eftersom han INTE förspråkat tuffa restriktioner under pandemin, blir en väldigt snedvriden diskussion om din utgångspunkt är att Tegnell förespråkar tuffa restriktioner och ställer honom mot "den andra sidan" som inte förespråkar restriktioner.

Varför vill du inte ha restriktioner på hockeyn; beror det på att du är enormt övertygad av den forskarcirkeln eller att du helt enkelt vill kunna gå på matcherna? Du ger intrycket av att ha motiv på grund av det sistnämnda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Min utgångspunkt är absolut inte att Tegnell förespråkar tuffa restriktioner, däremot känns det lite inkonsekvent ibland.
Vad som är rätt eller fel vet jag inte men jag förstår kritiken som kommit från många håll.
Jag anser att nu är måttet rågat ,vi har vaccinerat oss och vi har kört med kondom i ett par år nu och viruset ter sig mildare. Låt oss släppa loss och gå på matcher igen och låt oss gå på konserter, låt oss njuta medan vi kan, låt mig rida barbacka, låt oss spela rysk roulette medan vi fortfarande kan.
Livet är kort (jag vet, kortare för de som avlider i Covid) och att gömma oss är bortkastad tid anser jag, 2 år är redan 2% av en hundraårings liv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför skall inte våra ligor stängas nu som det gjordes förra säsongen ?
Smittspridning ökar markant i hela samhället.
Klubbarnas existens måste gå först , vad du och jag tycker har ingen dom helst betydelse i detta , sedan kan väl inte serierna vara som High Chaparral Och ingen vet nåt och allt är en enda lång frågeställning vad skall vi göra om det blir ännu värre eller om det kommer vara så här i återstoden av serien.. när skall vi stänga mm .
Allt tyder på en serie som inte kan vara rättvis mot alla och det är väl meningen , skadorna kommer och går men detta är sjukdom 🦠 som kan leda till döden .
Kommentera