Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2299967

Sv: A propósito de nada
Zzz: jag älskar alla de tre Scott Rödda o Berra. De har genom åren gett mig så många härliga minnen men jag tycker faktiskt de ser trötta ut..ingen geist. Jo visst Berra tacklar osv..Rödda öser på men hamnar i hörn vrider och vänder. Scott går in först i dueller men sen händer inte så mycket mer..
Berra tittar ofta puck o känns inte som hänföraren i egna försvaret
Rödda med ett K på bröstet. Var är drivet på mål..
Scott. Är just nu en blek kopia av sig själv
Det är dessa tre jag vill att resten ska luta sig mot ..som ska visa vägen nu..och det säger jag för att de i mina ögon är hjältar! O det är nu vi behöver hjältar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Bertilsson är klass rakt igenom, förstår inte alls kritiken mot honom. Tycker även Rödin driver på varje match. Ingen av dessa två är problemet i Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Till nästa säsong, om vi spelar i SHL, så skulle Rödda o Scott må bra av att vara uttalad andralina. Hitta en ung hungrig pusselbit till Dima och Palve och skapa en stark förstaline.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: De ser trötta ut eftersom laget inte är synkat just nu och inne i en sämre period, nåt alla lag drabbas av förr eller senare. Alla vill mkt men gör det inte tillsammans och då ser det ut så här. Svårare är det inte. Spelarna har inte blivit div3-mässiga på ett par matcher och det funkar inte så med människor av kött och blod som är hockeyspelare, att det bara är att trycka på en knapp eller säga till dom att spela bättre och göra mål på chanserna så gör dom det.
Självförtroende kan försvinna jävligt snabbt men ta längre tid att få tillbaka.
Finns inget annat för Manner att göra nu än att lita till sitt berömda tålamod och inte börja ändra alltför mkt, vår lägsta lägstanivå har iaf så här långt inte varit i närheten av hur den såg ut under PA. Om det nu är nån tröst, här gäller det att hitta nåt positivt
mitt i eländet....
Kommentera