Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2299971

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: De ser trötta ut eftersom laget inte är synkat just nu och inne i en sämre period, nåt alla lag drabbas av förr eller senare. Alla vill mkt men gör det inte tillsammans och då ser det ut så här. Svårare är det inte. Spelarna har inte blivit div3-mässiga på ett par matcher och det funkar inte så med människor av kött och blod som är hockeyspelare, att det bara är att trycka på en knapp eller säga till dom att spela bättre och göra mål på chanserna så gör dom det.
Självförtroende kan försvinna jävligt snabbt men ta längre tid att få tillbaka.
Finns inget annat för Manner att göra nu än att lita till sitt berömda tålamod och inte börja ändra alltför mkt, vår lägsta lägstanivå har iaf så här långt inte varit i närheten av hur den såg ut under PA. Om det nu är nån tröst, här gäller det att hitta nåt positivt
mitt i eländet....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: vi har två bra mv..som har en bra bit över 90 % på sina senaste matcher. Vi har ett förvar som släppt in 7 mål..( 5 mål om man tar bort 2 i öppen kassa) alltså är det spetsen som inte stämmer. Alltså har vi ett shl mässigt högt mv spel..en väldigt bra defensiv och ett fruktansvärt dålig off.
Nä de är inga robotar osv..och jag håller med att vi ska ha tålamod! Men tålamod är inte att göra om i första linan så att det gör att vi inte här några bra linor( mot Linköping)
Kommentera