Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300558

Sv: A propósito de nada
Davey85: Vi är inne i en tidsmässigt sett olämplig svacka i spelet.
Hittills under hela säsongen är det väl i stort sett bara LHC-matchen och ev någon mer som det sett oengagerat ut på isen från start, i övrigt tycker jag att vi spelat i stort sett bättre än förväntat med tanke på att ännu en ny tränare ska försöka få ordning på grejerna.
Att utifrån matcherna vi presterat sen Manner kom hem från OS dra slutsatsen att spelarna under flera år saknat ödmjukhet och varit illojala bara för att man tvingats byta tränare, känns lite väl överdriven.
Anledningarna till alla tränarbyten har nog varit lite mer komplexa än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du har visst poänger i din analys, att alla lag dippar osv, men jag tror att Manner har mer självkontroll än att gå ut och göra uttalande i frustration efter förlust! Speciellt då han samtidigt säger som tidigare citerats:

” – Jag har problem att få alla spelare att vara ödmjuka inför det spel vi ska spela. Men jag skyller inte på någon. Jag kräver mycket men skulle aldrig tala illa om någon spelare”

Det låter ju inte som någon som häver ur sig något i frustration pga förluster, utan mer någon som vill säga mer men lägger band på sig och pekar fingret på sig själv istället!

Att i ishockey inte lyckas göra ett mål på denna tid måste du ju erkänna är ett problem! Tröstmål ramlar ju allt som oftast in i matcher.
Detta är ju ett jätteproblem just nu anser mig som inte kan vinkas bort bara sådär!
Varför det ser ut som det gör finns det nog mer teorier än det finns supportrar, men fakta kvarstår att mållöst i ishockey på detta sätt är lite mer än tillfälligheter och otur statistiskt sett - ffa mot bottenlag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Allting är säkert ganska komplext. Och spelarna som jag tycker agerar illojalt kanske agerar utifrån sin egen passion och vad som de tror är bäst för Brynäs. Faktum kvarstår dock. Tränare efter tränare misslyckas med att sätta ett fungerade spel i Brynäs.

Denna säsongen har till stora delar varit ett framsteg. Lik förbannat doppar vi nu tårna i en kris igen och vi serveras ordval som "inte redo att tävla" och "inte ödmjuka".

Det är inte acceptabelt.
Kommentera