Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300560

Sv: A propósito de nada
Huge: Allting är säkert ganska komplext. Och spelarna som jag tycker agerar illojalt kanske agerar utifrån sin egen passion och vad som de tror är bäst för Brynäs. Faktum kvarstår dock. Tränare efter tränare misslyckas med att sätta ett fungerade spel i Brynäs.

Denna säsongen har till stora delar varit ett framsteg. Lik förbannat doppar vi nu tårna i en kris igen och vi serveras ordval som "inte redo att tävla" och "inte ödmjuka".

Det är inte acceptabelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: "Tränare efter tränare misslyckas med att sätta ett fungerade spel i Brynäs."

Därför känns det bra att Manner väl är den som hittills har lyckats bäst med det jobbet, jämfört med tidigare tränare.
Sen vet jag inte om en svacka där målvaktsspelet och defensiven har fungerat under hela säsongen men offensiven dom senaste matcherna har varit sämre, ska kallas för en "kris" när det gäller Manners förmåga att göra laget bättre och mer stabilt.
Än så länge är det heller ingen kris när det gäller vårt tabelläge och möjligheterna att undvika kval. Möjligtvis om vi hade legat 9p EFTER Timrå istället för 9p före...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Att byta tränare löser ingenting. Vi har nyligen under Manners frånvaro haft andra individer som ansvarade för coachning och kontenta ser vi nu. Som jag skrev tidigare så är det inte lönsamt att anställa en coach som har sidouppdrag. Manner är en bra coach och truppen har faktiskt visat tidigare att man kan lira bra hockey.
Vi har precis som många nämnt en rejäl svacka just nu.
Nu får vi hoppas att grabbarna släpper loss och kommer först- och främst tillbaks till grunderna i spelet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Att det ser ut som det gör kommer inte som någon överraskning för mig, Redan innan säsongen sa jag att Brynäs inte kommer att lyfta i tabellen trots Manners intåg. Truppen är för dålig.

En viktig del i att den är för dålig är usel disciplin och lättja. Våra ledande spelare Rödin, vad har han nått för framgång med LAGET? svar: ingen. Han har nått viss framgång poängmässigt på ett personligt plan.

Jag har tidigt flaggat för att inga kontrakt borde ha förnyats inför nästa säsong. Nu är Palve och Scott förlängda, och jag har ställt frågan: i vilka andra lag i shl hade dessa herrar tagit plats i toppkedjorna? svar: i inget annat lag. Ska man nöja sig med att ha toppcentrar som inte "platsar" i andra lag? Hur ska man kunna lyfta i tabellen då?

Gör man inte stora förändringar kommer ökenvandringen att fortsätta och leda till degradering.
Kommentera