Brynäs IF

724005 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300563

Sv: A propósito de nada
Davey85: Att det ser ut som det gör kommer inte som någon överraskning för mig, Redan innan säsongen sa jag att Brynäs inte kommer att lyfta i tabellen trots Manners intåg. Truppen är för dålig.

En viktig del i att den är för dålig är usel disciplin och lättja. Våra ledande spelare Rödin, vad har han nått för framgång med LAGET? svar: ingen. Han har nått viss framgång poängmässigt på ett personligt plan.

Jag har tidigt flaggat för att inga kontrakt borde ha förnyats inför nästa säsong. Nu är Palve och Scott förlängda, och jag har ställt frågan: i vilka andra lag i shl hade dessa herrar tagit plats i toppkedjorna? svar: i inget annat lag. Ska man nöja sig med att ha toppcentrar som inte "platsar" i andra lag? Hur ska man kunna lyfta i tabellen då?

Gör man inte stora förändringar kommer ökenvandringen att fortsätta och leda till degradering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag har funderat en del över spelartruppen och är enig med dig om att det krävs en större ommöblering. Jah skulle vilja sträcka mig så långt som att värva ihop en ny förstafemma (knappast rimligt tyvärr) och flytta ned nr 18 & 41 i hierarkin. Förövrigt bör nr 18 arbetsbefrias som kapten - klart olämplig för uppdraget!
Kommentera