Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300607

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Om vi fortsätter spekulationerna...att det tex skulle vara några av de etablerade som inte följer tränarens direktiv och gameplan. Samma spelare har ju även skrivit på längre kontrakt. Det rimmar ju dåligt...eller tänker man/de att vi strejkar och skiter i saker och ting tills vi får en tränare som passar mig och just mig...
Jag ifrågasätter också inställningen och hur det kan ibland se så lojt ut men jag tror det handlar om ett felbygge. Där brynäs har 4 stycken allt för puckkära spelar i de två första och att vi inte har som jag o många andra har skrivit någon naturlig målskytt i de linorna Oleson har underpresterat och Danielsson är helt enkelt numera lite för seg och blir i mina ögon bara någon slags hjälpgumma.
Tror alla de fyra i första känner en press att de måste prestera och göra poäng för att Brynäs ska vinna. Rödda och Scott är två väldigt duktiga hockeyspelare men har nog haft sin peak....Palve och dima är egentligen en mer första lina tycker jag....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Därför jag skrev om .Det är spekulationer . Å håller med att detta lag är från början alldeles för svagt. Vi saknar en naturlig sniper som som hr det i ryggen att avsluta . Det har vi inte . Scott är fortfarande min stor favorit . Sliter som ett djur men även han har tappat lite . Inte den killer som han varit . Laget är helt enkelt för dåligt å vi alla hoppas dom kan knyta ihop säcken gärna innan sista matchen .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: "Tror alla de fyra i första känner en press att de måste prestera och göra poäng för att Brynäs ska vinna. Rödda och Scott är två väldigt duktiga hockeyspelare men har nog haft sin peak....Palve och dima är egentligen en mer första lina tycker jag...."

Men som jag skrivit tidigare hur bra är egentligen Scott och Palve i en shl-kontext där du jämför dom med andra lags centrar. Palve var ju t ex totalt misslyckad i LHC som är ett lag med samma slagkraft som Brynäs. Dom kanske är bra i ett brynäs-sammanhang men slätstrukna sett till hela ligan.

Dessutom, hur många poäng har Scott och Palve gjort sen dom signade nya kontrakt? Skulle vara intressant att se ett poängsnitt innan kontrakten skrevs på och ett poängsnitt efter.

Funkar inte att ha ledande spelare som kan gå 10-talet matcher utan att göra poäng. Det håller inte om man ska vara ens ett mittenlag.

Att säga att deras kedjekompisar är för dåliga är att göra det enkelt för sig. Dom här spelarna ska kunna lyfta andra spelare, inte behöva bli burna själva.
Kommentera