Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300612

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Jag håller med dig. Där vi skiljer oss åt är ju att jag vill byta ut ledande spelare som Palve och Scott, mot andra - bättre spelare. Medan du vill behålla dom."

Tycker dock inte Palve tillhöra samma kategori som Scott, Rödin, Sallinen, Danielsson. Palve duger helt klart till att centra i någon av topp2 kedjor, inget snack. Scott bör däremot gå ner till 3:e efter denna säsong tillsammans med Rödin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Fast Palve har ju vissa svagheter i defensiven som gör att han inte lämpar sig som förste center heller och assisten kommer ju inte heller som jag uppfattat det från centerposition utan mer från kant. Så han tillhör samma kategori han med.

Hur som är ju frågan egentligen om Scott och Palve är tänkt som förste och andre center eller om man tar in bättre i första femman? Det gör ju jätteskillnad om GS och OP är bra förlängningar eller inte!
Scott fungerar helt klart som en bra andra center, än bättre som tredje, Palve mer offensiv men inte lika all-round center! Jag tar dessa varje dag framför chansvärvningar från HA hur som! TW är ju ett klassexempel på dåligt omdöme från SCs vid värvning av center!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Tycker dock inte Palve tillhöra samma kategori som Scott, Rödin, Sallinen, Danielsson. Palve duger helt klart till att centra i någon av topp2 kedjor, inget snack. Scott bör däremot gå ner till 3:e efter denna säsong tillsammans med Rödin."

Scott och framförallt Rödin är några av Brynäs bäst betalda spelare. Det finns inte en chans att man har så välbetalda spelare nere i tredjekedjan. Det blir Scott och Palve som centrar toppkedjorna nästa år och Rödin och Dima kommer även dom att vara i toppkedjorna.

Som jag skrev. Jag tror man kunnat få bättre utdelning på sin pengar om man värvade andra toppcentrar än Scott och Palve.

Det som dock inte fanns/finns med i min ekvation är om Alcén kan värva bättre spelare. Hans senaste värvningar i Cibulskis och Wandell har ju inte direkt övertygat.
Kommentera