Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300619

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag håller med dig i mycket av det du skriver men jag har samtidigt en tror att med rätt folk runt sig så hade de två första linorna kunnat producera mer. Det är ett felbyggt lag. Manner har gjort underverk med defensiven med i mina ögon ok backar men vår offensiv tar stryk pga det. Det innebär också att offensiven inte får mycket till hjälp av backar i varken 5 mot 5 eller i 5 mot 4.
Det som är oroligt är att vi har blivit så beroende att få första målet men återigen så beror det som jag tror spelsysystemet. Får vi 1-o så passar Manners ide laget. Får vi 0-1 så blir det ängsligt osv...Det syns otroligt väl i vårt PP där vi spelar runt o runt och när vi väl får bra lägen så har vi inte kylan.
jag hade hellre sett att vi mot Linköping gått upp och tryckt på...låt spelarna få bli lite lösa hästar...Tror att känlsan hade varit annorlunda även vid en förlust mot Linköping om vi hade pressat o tacklat...Nu blev det bara blaha blaha...
Mot lag som Leksand...Luleå osv...så tror jag att det är en bra taktik..För de har ofta bra backar mer offensivt lagda som kan bli otåliga och vi får 2 mot 1 3 mot 2..
Kommentera