Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300663

Sv: A propósito de nada
Lunkz: till dig och alla andra, vad tycker ni om detta?

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/PoB3W0/brynas-maltorka-i-shl-fortsatter-forlust-mot-leksand

Får dåliga vibbar då det känns i artikeln att Manner har gett upp då han inte fått ihop gruppen, han använder ordet ”familj”…

Får absolut hoppas att Manner inte får sparken och det där med ”familjen” känns sorgligt.
Drar spelarna åt olika håll eller vad fan är det som händer?

Men det blir väl så när laget består av knektar som inte spelar för framsidan på tröjan utan för baksidan och den egna plånboken. Detta skrev jag om även igår här.

Temat: ”jaget före laget”, känns bekant och modernt i dagens ”kick-samhälle”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: En artikel av en murvel som gör en egen personlig tolkning av det Manner säger på samma sätt som vilken random sofftyckare som helst gör, utan att det fördenskull behöver ligga något i det han sitter och gissar om.
Att Manner i förlängningen är orolig för att få sparken är väl iofs inte så konstigt, det hotet hänger väl över alla tränare som inte visar resultat.
Om Brynäs ledning är så korkade att dom verkligen funderar på att sparka Manner efter 3 förluster i en svacka, ja då är dom mer inkompetenta än vad jag nånsin kunnat föreställa mig.
Manners ord känns mer som ett knep/försök att få spelarna att höja sig och inse allvaret än att han menar allvar med att redan nu har gett upp och vill lämna över till nån annan.
Sen har du inget som helst belägg för att spelarna bara är legoknektar som inte spelare för klubbmärket utan bara för plånboken. Att du skrev om det redan igår är tyvärr inget bevis för att du skulle ha rätt.
Rödin har varit föreningen trogen och jobbar stenhårt i varje match, det är jag tämligen säker på. Att han vill för mkt när det går dåligt och i överambition kanske har svårt att följa uppgjorda planer är inte detsamma som att han är ett ego som bara spelar för sig själv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Föredrar att manner stannar å våra överbetalda primadonnor får lämna . Nog är fan nog .
Kommentera