Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300669

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: En artikel av en murvel som gör en egen personlig tolkning av det Manner säger på samma sätt som vilken random sofftyckare som helst gör, utan att det fördenskull behöver ligga något i det han sitter och gissar om.
Att Manner i förlängningen är orolig för att få sparken är väl iofs inte så konstigt, det hotet hänger väl över alla tränare som inte visar resultat.
Om Brynäs ledning är så korkade att dom verkligen funderar på att sparka Manner efter 3 förluster i en svacka, ja då är dom mer inkompetenta än vad jag nånsin kunnat föreställa mig.
Manners ord känns mer som ett knep/försök att få spelarna att höja sig och inse allvaret än att han menar allvar med att redan nu har gett upp och vill lämna över till nån annan.
Sen har du inget som helst belägg för att spelarna bara är legoknektar som inte spelare för klubbmärket utan bara för plånboken. Att du skrev om det redan igår är tyvärr inget bevis för att du skulle ha rätt.
Rödin har varit föreningen trogen och jobbar stenhårt i varje match, det är jag tämligen säker på. Att han vill för mkt när det går dåligt och i överambition kanske har svårt att följa uppgjorda planer är inte detsamma som att han är ett ego som bara spelar för sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: du är dig lik, det var inte beröm…

Undrar vad som krävs för att ska ändra uppfattning och se det uppenbara…?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men mäster Huge..Vi har 5 raka förluster o på 7 matcher 6 förluster. Vi har gjort 6 mål på 7 matcher. Vi är i en längre svacka än 3 matcher..o när motståndet har varit 3 lag som vi hade bakom oss så är det definitivt inte bra!
Jag har svårt att tro att Manner sa det i en intervju för att väcka spelarna! Set förutsätter ju att spelarna läser intervjun eller hur!
Manner är uppgiven..frustrsterad men jag hoppas att han är en kämpe och att föreningen nu sluter upp bakom och framförallt att spelarna tar sitt ansvar oavsett vilken tränare som står bakom dem..
Kommentera