Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300731

Sv: A propósito de nada
Huge: Men mäster Huge..Vi har 5 raka förluster o på 7 matcher 6 förluster. Vi har gjort 6 mål på 7 matcher. Vi är i en längre svacka än 3 matcher..o när motståndet har varit 3 lag som vi hade bakom oss så är det definitivt inte bra!
Jag har svårt att tro att Manner sa det i en intervju för att väcka spelarna! Set förutsätter ju att spelarna läser intervjun eller hur!
Manner är uppgiven..frustrsterad men jag hoppas att han är en kämpe och att föreningen nu sluter upp bakom och framförallt att spelarna tar sitt ansvar oavsett vilken tränare som står bakom dem..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: ett tips kompis:

Din ”trätobroder” lever under förnekelsens sten, han är Bagdad-Bob.

Kallar alla som har en avvikande uppfattning än honom själv för sofftyckare….

Förstår inte hans verklighetsuppfattning…?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Men käre elev Stefan... ;-)
Håller inte alls med dig om att svackan har varit längre än 3 matcher.
Så här har det sett ut sen vi slog Djurgården borta med 3-2 efter att ha vänt ett underläge. Det gör man inte i en svacka, som jag ser det.

Den matchen följde vi upp med en mindre bra insats där vi blir otåliga och inte håller oss till ritningarna hemma mot Växjö och förlorar också med 1-5 mot ett iofs giftigt och bra motstånd som straffade oss obarmhärtigt.

Sen studsar vi direkt tillbaka och slår ett svårspelat Örebro hemma med 2-1, efter en bra insats där vi i stort gör en felfri insats.

Nästa match en retur mot Växjö borta där dom snöpligt kvitterar i vårt PP i slutminuterna, borde och kunde mkt väl ha blivit 3p där efter att ha studsat tillbaka från debaclet hemma. Vi förlorar sen med 2-3 i SO.

Fortsätter roadtrippen därnere mot Malmö och förlorar återigen en jämn match med 1-2 i OT.

Därefter har vi 3 raka förluster med 2 dåliga insatser mot LHC och en bättre dito mot Leksand men förlorar snöpligt på en styrning med 0-1.

Tittar man på ovanstående insatser så kan jag hålla med om att dom 3 sista matcherna indikerar en svacka men knappast dom 5 matcherna innan dess.

Dom 3 senaste matcherna har vi varit i en svacka men vi hade inte tagit någon poäng öht mot DIF borta, Örebro hemma, Växjö borta och Malmö borta, om vi i de matcherna hade spelat som vi spelat dom senaste 3.
Kommentera