Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300840

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: "Hoppas verkligen den nya ledningen har en vision och en tydlig målsättning för vad de vill åstadkomma. Och framför allt hur man ska ta klubben dit."

Den nya styrelsen har gjort mycket rätt men har misslyckats med deras 2 viktigaste uppgifter;
-att tillsätta en GM
-att häva kontraktet med Alcén

Brynäs har ett guldläge efter säsongen, när massa kontrakt går ut, att signa upp nya bättre spelare. Nu står en helt orutinerad Alcén där och ska bygga ett helt nytt lag. Kan bli riktig katastrof.

Brynäs juniorverksamhet är rejält eftersatt och en GM hade behövts för att styra upp den samt varit länken mellan jun och a-lag. Nu står man kvar och stampar utan ansvarig för den biten. Kanske skulle ha satsat på en GM istället för att "förstärka" med Wandell?

Den nya ledningen, har inte fått den viktigaste delen, shl-laget att lyfta - som vi alla kan se.

Och tyvärr ser väl inte framtiden så ljus ut heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tipsa de insatta yrkespersonerna i styrelsen om dina förslag på vad dom borde göra, vetja. Dom borde ju lyssna på och agera utifrån goda råd som kommer från en kunnig och insatt soffbedömare, tycker man.
Att dom sen högst sannolikt och för länge sen redan har diskuterat och försökt realisera alla goda råd som du kommer med men av olika anledningar tvingats avskriva dom som orealiserbara utifrån rådande omständigheter och som du inte har en aning om, kan väl aldrig vara möjligt?
Nä, du vet nog bättre hemifrån soffan.
Så är det nog…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:

man behöver inte vara särskilt konspiratoriskt lagd för att förstå, vilka som bland andra såg till att Alcén skulle bli den nye sportchefen efter mormor..många sperare var väl måna om att behålla sina kontrakt och då var/är det bra med en kompis i rollen som sportchef..dessutom som filmare och intervjuer av/med sina kompisar i de inre miljöerna av er-pen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag vet inte hur mycket rutin en sportchef egentligen behöver faktiskt.
Kommentera