Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300845

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Man behöver definitivt iaf inte vara konspiratoriskt lagd för att konstatera och förvånas över hur många tragikomiska konspiratoriker det verkar finnas.
Är du möjligtvis medlem i föreningen som försöker bevisa att jorden är platt, att månlandningen 1969 bara var fejk och att VM i fotboll 1958 aldrig har spelats?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

två gubbar diskerade ifall jorden är rund eller platt, gubben som hävdade att jorden var platt, fick frågan av den som var av åsikten att jorden är rund. Hur ser det då ut vid kanten av jorden ifall den är
platt:
-du det är långt dit...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag har nu läst ”ett antal” av dina inlägg/kommentarer och man funderar om vad det är som rör sig i ditt huvudet, det måste tydligen vara något som har fastnat där uppe eftersom du inte förstår vad folk försöker tala om för dig. Det är inte bara att du inte fattar, nu för tiden så vägrar du ens att acceptera att folk tycker annorlunda än du gör.
Vi säger såhär, om Brynäs vore ett företag som ska leverera en viss produkt och ska klara av att konkurrera med andra företag men år efter år så har man tappat omsättningen och ligger i botten av försäljningssiffror menar du då att du går in och försvarar företagsledningen och är nöjd med deras arbete med argument ?Dom kan det bättre än andra, vi som arbetar på golvet är bara slavar och inkompetenta idiotier som kan sitta hemma i soffan och vänta på vår lilla lön den 25-e?? Nej Huge, så enkelt är det inte, även om många här inne inte är hockeyexperter så kan vi som medlemmar och bitna fans ha åsikter som ibland kan vara av nytta även för företagsledningen. Om man bara håller med allt ledningen gör så har man knappast något att tillföra och förvänta sig en förbättring.
Så med andra ord, konstruktiv kritik kan bara vara ett verktyg (så länge det tas emot på rätt sätt) till att förbättra resultatet vilket många av oss strävar efter.
Så ett tips, läs noga och begrunda individernas tankar och åsikter. Att är inte bara svart eller vit!
Ha en bra dag
Kommentera