Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300913

Sv: A propósito de nada
lapad: "det måste tydligen vara något som har fastnat där uppe eftersom du inte förstår vad folk försöker tala om för dig."

Nja, det är väl snarare nåt annat som har fastnat uppe i ditt och många andras huvud och som jag inte riktig förstår: att sofftyckare på allvar och hemifrån soffan med noll insyn och kunskap jämfört med vad JAEG, styrelse och Manner har, tror sig veta bättre och är bättre lämpade att ta beslut.
Jag förstår mkt väl ATT folk försöker tala om för mig att man hemifrån soffan vet bättre än ansvariga, man jag förstår inte VARFÖR man inbillar sig nåt så skrattretande dumt.

" nu för tiden så vägrar du ens att acceptera att folk tycker annorlunda än du gör."

Haha, hur försökte du tänka nu?
Det är väl isf inte annorlunda än när DU själv vägrar att acceptera att JAG tycker annorlunda än vad DU gör. Eller?
Eller menar du på allvar att jag inte skulle acceptera att du har en åsikt bara för att jag inte håller med dig i det du tycker?

"även om många här inne inte är hockeyexperter så kan vi som medlemmar och bitna fans ha åsikter som ibland kan vara av nytta även för företagsledningen."

Som ex vadå?
Har du nåt mer konkret exempel på där vi oinsatta sofftyckare har ett förslag på åtgärd och som ansvarige inte redan har funderat på, genomfört eller anser vara orealiserbart utifrån ansvarigas horisont?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Har du nåt mer konkret exempel på där vi oinsatta sofftyckare har ett förslag på åtgärd och som ansvarige inte redan har funderat på, genomfört eller anser vara orealiserbart utifrån ansvarigas horisont?"

Medlemsinitiativet "Brynäs kan bättre" när medlemmar gick samman och själva tillsatte en egen styrelse istället för att gå på valberedningens linje.
Kommentera