Brynäs IF

723357 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311160

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Med tanke på ekonomin och att Manner sannolikt inte vill byta ut för många spelare och därmed rasera mkt av den gruppdynamik och sammanhållning man har byggt upp den här säsongen så tror jag inte på den stora rensning i leden som många härinne tror och hoppas på.
Mitt realistiska tips utifrån ovanstående och som jag tror att JAEG/Manner också är inne på:

Ladda rejält på 2 nya toppbackar, 2 nya målvakter ifall VV försvinner. Detta lär kosta en hel del, men smakar det så kostar det.

På forwardssidan:
2 nya vassa spetsar istf Nicky och Kvist (gärna 2 finnar som Manner/Pajen borde kunna locka över).
Tror inte att Manner vill göra sig av med hårt jobbande och lojala spelare som Sallinen, Pettersson och Molin. Är väl isf Molin som hänger på fallrepet.

Det här är vad jag tycker känns realistiskt om vi utgår ifrån att främst ekonomin får styra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Tror inte att Manner vill göra sig av med hårt jobbande och lojala spelare som Sallinen, Pettersson och Molin”

Både Molin och Pettersson har haft det extremt tufft framförallt Molin. Att behålla de flesta innebär att vi kommer fortsatt ligga i botten inte minst med tanken på det rådande situationen i Ukraina då det kommer krylla av kompetenta spelare och många lag i SHL kommer ta vara på möjligheten att värva spelare från KHL. Vi måste också hänga med på tåget
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vi har gjort näst minst antal mål i serien och du vill behålla nästan hela forwardsuppsättningen? Förlåt men vi måste göra större förändringar om vi ska komma någon vart. Även om vi fokuserar på det ekonomiska är jag övertygad om att vi kan hitta spelare som är mer prisvärda än Molin, Pettersson och till viss del Sallinen. Eller snarare, det känns nästan omöjligt att hitta spelare som är mindre prisvärda än dem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Återigen är jag helt enig! Min analys är identisk med din!
Kommentera