Brynäs IF

723333 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311187

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Tror inte att Manner vill göra sig av med hårt jobbande och lojala spelare som Sallinen, Pettersson och Molin”

Både Molin och Pettersson har haft det extremt tufft framförallt Molin. Att behålla de flesta innebär att vi kommer fortsatt ligga i botten inte minst med tanken på det rådande situationen i Ukraina då det kommer krylla av kompetenta spelare och många lag i SHL kommer ta vara på möjligheten att värva spelare från KHL. Vi måste också hänga med på tåget
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Ja det bör inte förlängas med någon forward utöver Gunler. Däremot tycker jag fan vi kan ta och berömma Pettersson efter den här säsongen. Han är på jobbet varje kväll och sliter alltid för allt han har, gör sällan en dålig match! Självklart bör han dock ej förlängas med ska tilläggas!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: " Att behålla de flesta innebär att vi kommer fortsatt ligga i botten"

Nä, jag tror inte på nån sorts absolut hockeylag som säger att ett lag som behåller många spelare, aldrig kan bli bättre och/eller aldrig kunna utveckla sitt spel åt det hållet.
Jag tror inte att det är realistiskt ur vare sig ekonomisk eller sportslig synpunkt att byta ut nästan halva laget, som många önskar och tror på.
2 riktigt bra backar, 1-2 nya målvakter samt 2-3 nya vassa forwards och det känns riktigt bra, med snudd på fullträff från JAEG:s sida.
Kommentera