Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311205

Sv: A propósito de nada
lapad: " Att behålla de flesta innebär att vi kommer fortsatt ligga i botten"

Nä, jag tror inte på nån sorts absolut hockeylag som säger att ett lag som behåller många spelare, aldrig kan bli bättre och/eller aldrig kunna utveckla sitt spel åt det hållet.
Jag tror inte att det är realistiskt ur vare sig ekonomisk eller sportslig synpunkt att byta ut nästan halva laget, som många önskar och tror på.
2 riktigt bra backar, 1-2 nya målvakter samt 2-3 nya vassa forwards och det känns riktigt bra, med snudd på fullträff från JAEG:s sida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag hade möjligtvis kunna förstått din logik om vi hade många unga utvecklingsbara spelare (vilket gör att jag kan förstå logiken i att förlänga med typ Gunler och Hedberg) men vad talar för att spelare som jag nämnde tidigare, Molin, Sallinen och Pettersson skulle få en enorm utveckling helt plötsligt?

Dessutom fattar jag inte vad du anser vara så orealistiskt. Det är inte så att hela forwardsuppsättningen sitter på utgående kontrakt, vi har just nu nio spelare på kontrakt där. Det är alltså ca fem/sex luckor som fyllas där, fyra/fem om vi förlänger med Gunler. Låter det verkligen helt orimligt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Två nya forwards"

Sen en skada på nån av dom.. - Nej om det blir din linje så får vi sitta där med ångest igen nästa säsong..

Höj ambitionen nu!
Kommentera