Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311488

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Wandell har väl bara säsongen ut får vi verkligen hoppas. Årtusendets märkligaste värvning, spelar ingen roll vad du säger Huge 😉 Dom pengarna hade Alcen lika väl kunna elda upp."


Ja, det är ju lätt att säga när du sitter med facit i hand och idag vet det som Alcen inte visste när W värvades.
Du verkar ha glömt att syftet i stort bara har varit att få in en rutinerad spelare som skulle kunna täcka upp vid ev skada under den kommande och osäkra avslutningen av serien.
När han värvades ägde inte Alcen lyxen att kunna veta det som vi nu vet idag: att ingen annan spelare skulle komma att bli skadad och att laget utan Wandell ändå skulle fixa nytt kontrakt.
Att med facit i hand idag och som du gör, sitta och kritisera en värvning som Wandell, känns inte speciellt seriöst måste jag säga.
Fattar man vad huvudsyftet med värvningen har varit, även om den kostat en del pengar, så framstår den definitivt inte som årtusendets märkligaste.
Om nåt isf är årtusendets märkligaste så är det snarare tänkesättet hos de som fortfarande verkar tro att Wandell var värvad som en tilltänkt toppspelare och garanterad jätteförstärkning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är bara att inse Huge att detta är ett bottennapp av Alcen när det gäller värvningar oavsett dina vridaovända analyser!
Du har genom åren försvarat varenda dålig värvning Brynäs gjort. Alla gör misstag i sina jobb även de i vår organisation precis som spelarna på isen, domarna på isen eller en magister i ett forum:))
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Wandell skulle behöva flertalet matcher på sig att spela sig i matchform. Därför faller det på sin egen orimlighet att han är en vettig backup-värvning vid skador. Det är ju inte säkert att han ens varit i form vid det här laget om han hade spelat varenda match sedan han kom.
Kommentera