Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311609

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är bara att inse Huge att detta är ett bottennapp av Alcen när det gäller värvningar oavsett dina vridaovända analyser!
Du har genom åren försvarat varenda dålig värvning Brynäs gjort. Alla gör misstag i sina jobb även de i vår organisation precis som spelarna på isen, domarna på isen eller en magister i ett forum:))
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: brukar inte skriva något i dessa värvningstrådar men Wandell är ju en av de sämsta värvningar på länge så jag är helt på din sida.

En del som som tycker annorlunda grundar gärna sina synpunkter på statistik.

Hmmm, humor igen, läs statistiken ”spelminuter” på Wandell, frågor på det😂😂??

Så kompis: slutsats, det är ingen ide att försöka argumentera med dem.

De lever i förnekelse…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Nä du Stefan, det är bara att inse att värvningen varken har varit bra eller dålig eftersom Wandell inte fått spela tillräckligt mkt för att vi ska kunna göra en vettig bedömning av honom.
Synd att inte Alcen och Manner fick låna din spåkula när dom värvade honom, då hade dom kunnat se att laget ändå skulle komma att fixa nytt kontrakt utan hans hjälp så att man inte behövde värva honom.
Sen kan man ju alltid vända på steken: Wandells ankomst gjorde att en del andra spelare befarade att få mindre istid och därför lyfte sig/jobbade hårdare, vilket i sin tur bidrog till alla poäng och som till sist ledde till nytt kontrakt... :-)
Kommentera