Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311890

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Du har en poäng, men Somervuori var ingen flopp i Brynäs. Tvärtom en succé.

Brynäs har gjort många bra värvningar genom åren, men också många dåliga. De senaste årena har man nog inte varit tillräckligt bra på att ha en plan för varje spelare och för dåliga i scoutingen. Lindelöf och Zetterberg är bra exempel på det, Lindelöfs skridkoåkning var alldeles för dålig, Zetterberg var långsam och en rollspelare som man helt enkelt inte gav rätt roll. Karlkvist hade tokfloppat i Oskarshamn också om han hade satts i en fjärdekedja, vilket många bedömare har varit inne på.

En spelare som Patrik Berglund blev inte kvar i Djurgården, men Brynäs blivande sportchef "tjatade hål i huvudet" på att få honom till Gävle. Det kan vara värt att reflektera över nu när samma person ska renovera om truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja herregud vilken succé Somervuori var, klass rakt igenom!
Sen var ju Harju bra lyckad också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Ja jädrar, minnet sviker. Ser att Somervuori gjorde en hel del poäng. Fick för mig att han var en halvflopp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Inför nästa säsong blir det väldigt viktigt att träffa rätt med värvningarna. Jag tror Timrå får stryk av Dif i kvalet och att HV går upp från Allsvenskan. Jag är rätt övertygad om att varken Dif eller HV vågar chansa med svaga trupper nästa säsong och Dif har ju redan gått ut med att det är flera hemvändare på g och vissa redan klara.
Det blir m.a.o dåligt med räddningsplankor nästa säsong och då räcker det inte att komma dragandes med Pettersson, Sallinen, Molin, Danielsson & Co i 3:e och 4:e kedjan. Då är vi kokta i skit!
Kommentera