Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311892

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast att ta in en Wandell som inte var matchtränad, antagligen tänkt lägga av för att faktiskt på det sättet slå undan benen på vissa andra spelare (läs tex Kvist) där Wandell trots allt inte tillför speciellt mycket mer än de yngre spelarna är iaf för mig otroligt skevt.
Jag ser hellre att det går åt helvete för Brynäs genom att vi givit juniorer (Kvist, Bigersson, Ljungkrantz osv) chansen kontra att plocka in en Wandell som inte tillför något överhuvudtaget och det går som det gör just nu.
Vi har ju en trupp för att ligga där vi ligger. Plockar vi i mina ögon inte in spets som gör att hela föreningen tar kliv framåt i tabell och hierarki så tycker jag defintivt att man ska satsa och ge chansen till de spelare som jag tycker ligger i klass med vart Kvist, Birger osv ligger. Inga spelare för toppformationer, men ändå bra SHL-spelare.
Det är iaf min ståndpunkt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ähhh, vadå slå undan benen?
Om inte våra juniorer klarar av att kortsiktigt och under ett viktigt läge av serien, acceptera att stå tillbaka för äldre spelare som tränarna anser vara bättre lämpade för jobbet, då är det inte mkt till skalle eller råg i ryggen hos dessa spelare som också är tänkta att ta mer ordinarie plats i laget i framtiden.
Antag att vi fått några skador och isf tvingats använda egna spelare som åkt ut och in i laget tidigare under säsongen. Det hade i sin tur tvingat Manner att laborera och ändra i femmorna mer än vad han förmodligen hade velat göra. Isf bättre att ta in nåt utifrån att använda vid behov och som inte ändrar alltför mkt i femmorna.
Och det är MIN ståndpunkt, som jag för övrigt har redogjort för ett otal gånger, om nån mot förmodan skulle ha missat det... ;-)
Kommentera