Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311871

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Ja, värvningen av Wandell kommer man aldrig att förstå."

Nä, det är väl ingen som har tvingat dig att försöka förstå heller.
Jag har förklarat flera gånger varför JAG kan förstå värvningen, utifrån det som Alcen och Manner har sagt om syftet osv.
Utgångspunkten från början var att värva nåt riktigt bra men som isf verkligen skulle spetsa truppen. Vad jag minns sa man samtidigt att om man inte hittade nåt sånt, då kunde man lika gärna avstå från att värva nytt öht.
Nu hittade man ingen spets så då passade man ändå på att ta in nåt som iaf kunde bredda truppen. eftersom det ändå skulle vara bättre än det man hade som andraalternativ: att inte värva nånting ifall man inte hittade spetsen man sökte från början.
På rak arm kan jag inte komma på nåt just nu och som jag har tyckt varit märkligare, när jag har hört syftet och känt till omständigheterna och förutsättningarna inför värvningen ifråga.
Att det sen finns massor av värvningar som när man suttit med facit i hand har visat sig blivit märkliga, är en annan femma
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast att ta in en Wandell som inte var matchtränad, antagligen tänkt lägga av för att faktiskt på det sättet slå undan benen på vissa andra spelare (läs tex Kvist) där Wandell trots allt inte tillför speciellt mycket mer än de yngre spelarna är iaf för mig otroligt skevt.
Jag ser hellre att det går åt helvete för Brynäs genom att vi givit juniorer (Kvist, Bigersson, Ljungkrantz osv) chansen kontra att plocka in en Wandell som inte tillför något överhuvudtaget och det går som det gör just nu.
Vi har ju en trupp för att ligga där vi ligger. Plockar vi i mina ögon inte in spets som gör att hela föreningen tar kliv framåt i tabell och hierarki så tycker jag defintivt att man ska satsa och ge chansen till de spelare som jag tycker ligger i klass med vart Kvist, Birger osv ligger. Inga spelare för toppformationer, men ändå bra SHL-spelare.
Det är iaf min ståndpunkt!
Kommentera