Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311860

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, värvningen av Wandell kommer man aldrig att förstå. Jag väntar fortfarande på exempel från dig Huge vad du tyckt har varit märkligare…

Så här sa Alcen i samband med värvningen, mer info än så lär vi aldrig få:
” – Det är en bra person med en bra karaktär som har lång erfarenhet av spel på en hög nivå, säger Johan Alcén, sportchef. Spelschemat är tajt med många matcher på kort tid. Det finns alltid risk för skador och det här alternativet kom upp. Vi tog möjligheten att bredda truppen, säger Alcén. – Under vintern har vi prioriterat att ta in en back som vi lyckades med när Oskars Cibulskis nu ansluter. När vi nu fick chansen att ta in Tom så gjorde vi en samlad bedömning att det vore ett bra tillskott i vår SHL-trupp.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Ja, värvningen av Wandell kommer man aldrig att förstå."

Nä, det är väl ingen som har tvingat dig att försöka förstå heller.
Jag har förklarat flera gånger varför JAG kan förstå värvningen, utifrån det som Alcen och Manner har sagt om syftet osv.
Utgångspunkten från början var att värva nåt riktigt bra men som isf verkligen skulle spetsa truppen. Vad jag minns sa man samtidigt att om man inte hittade nåt sånt, då kunde man lika gärna avstå från att värva nytt öht.
Nu hittade man ingen spets så då passade man ändå på att ta in nåt som iaf kunde bredda truppen. eftersom det ändå skulle vara bättre än det man hade som andraalternativ: att inte värva nånting ifall man inte hittade spetsen man sökte från början.
På rak arm kan jag inte komma på nåt just nu och som jag har tyckt varit märkligare, när jag har hört syftet och känt till omständigheterna och förutsättningarna inför värvningen ifråga.
Att det sen finns massor av värvningar som när man suttit med facit i hand har visat sig blivit märkliga, är en annan femma
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Mr W har speltid 7.55...och en utvisning på 2 min..Räknas det in i 7.55 tro?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vad hette målisen vi värvade som inte spelat på flera säsonger på grund av att han åkt dit för att ha tagit anabola steroider? Dev värvningen var ännu märkligare men det vad ju Brynäs det med 😂😂😂🙀🙀🙀🤭🤭🤬
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge:
"Samlad bedömning." Anders Larssons favorituttryck.
Kommentera