Brynäs IF

723765 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311850

Sv: A propósito de nada
Peja: " men det är väl orealistiskt att tro att Wandell har mindre än typ 60 000 i månaden?"

Nja, det håller jag inte riktigt med om. En äldre och matchotränad spelare som i princip nästan var på väg att lägga av och som enligt honom själv blev både glad och överraskad över att få en sån här chans, tror jag definitivt inte behöver vara dyrare än en egen rookie.

"Det fanns väldigt mycket tillgängligt som var fräschare och framförallt mer matchtränat än Wandell. "

Säkert, men också dyrare. Att man inte gick på en sån spelare tyder väl på att man bara var ute efter en billig halvchansning som i första hand och med lite vanlig träning/matchträning skulle ersätta trötta/skadade spelare i ett intensivt slutskede med många matcher på få dagar.
En backup där man lika gärna kunde ha avstått att värva nåt öht om man nu inte hade hittat nåt riktigt bra i förhållande till kassakistans innehåll.
Mao: inte så mkt att förlora med möjlighet att det skulle fungera/bli bra.

Hela debatten har blåsts upp härinne som om värvningen varit livsavgörande för lagets vidare spel i SHL när det bara har varit ett försök att bredda truppen med en spelare, där man vägt Wandell mot nåt från egna led och kommit fram till att Wandell skulle vara det bästa alternativet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, värvningen av Wandell kommer man aldrig att förstå. Jag väntar fortfarande på exempel från dig Huge vad du tyckt har varit märkligare…

Så här sa Alcen i samband med värvningen, mer info än så lär vi aldrig få:
” – Det är en bra person med en bra karaktär som har lång erfarenhet av spel på en hög nivå, säger Johan Alcén, sportchef. Spelschemat är tajt med många matcher på kort tid. Det finns alltid risk för skador och det här alternativet kom upp. Vi tog möjligheten att bredda truppen, säger Alcén. – Under vintern har vi prioriterat att ta in en back som vi lyckades med när Oskars Cibulskis nu ansluter. När vi nu fick chansen att ta in Tom så gjorde vi en samlad bedömning att det vore ett bra tillskott i vår SHL-trupp.”
Kommentera