Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311894

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Håller med i mycket, särskilt angående Sigalet och Genoway.
Båda kunde glänsa mkt tack vare en bättre omgivning i Frölunda men kunde inte riktigt leva upp till de mer dominerande stomspelare dom var värvade för i hos oss.
Sen vet vi som sagt inte hur marknaden såg ut och vilka vettiga alternativ vi hade och som ville komma hit. Det är mkt som överlag ska stämma mellan spelare och det nya laget när nån byter arbetsgivare, inte minst sociala saker.
Vissa lag har helt enkelt bättre sportchefer än andra, bredare kontaktnät i scouting, bättre ekonomi, osv osv. Jag är tillräckligt ödmjuka för att inse vilken förmån vi supportrar ändå har, som öht HAR ett SHL-lag som trots allt har uppvisat ett bra facit dom senaste 20 åren, jämfört med många andra lag.
Om man nu hellre uppskattar enstaka och glesa framgångar i form av guld eller finalserier med dippar däremellan, istället för ett jämnare uppträdande över tid men aldrig eller sällan några guld eller finalserier.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med dig Huge om att vi ska va ödmjuka att vi har ett SHL lag. Det har ju varit på håret några säsonger nu att vi likväl kunde ha haft ett HA lag. Så absolut ödmjuk. Tycker jag ser en viss ändring av ton i dina inlägg ..ödmjukhet;) keep up the Good work.
Kommentera