Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2312637

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Att ta upp Campese och hans snackande nu känns ju lagom intressant med tanke på att hans chefer, Styrelsen, tack och lov också är utbytta. Campese var ett stort ego enligt mig, det fanns entusiasm men den var inte helt verklighets förankrad. Han blev ännu mera fel med en svag styrelse. Att Sundlöv är borta, tack!

Kan tycka att om vi kommit 13/14 under säsongen hade det varit ett fiasko med tanke på laget. Att komma 11/12 är acceptabelt med tanke på var vi kom ifrån och att bli bättre dvs 10 ok/bra.

Jag tycker att den stora utmaningen för nya ledningen kommer nu. Nu måste man våga byta ut stora delar av laget som bevisligen inte är bättre än att hamna i de nedre regionerna av tabellen.

Kom ihåg vad Abbott bröderna gjorde i Rögle när man byggde om Rögle när t ex klubbikonen tillika lagkaptenen Liljewall fick lämna tillsammans med många andra som inte passade in i det lag man ville bygga. Den tydligheten skulle jag vilja se i Brynäs going forward. Vi får se om Brynäs har den mognaden/styrkan. Emil Molins vara eller inte vara är för mig ett kvitto på detta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tgl: Exakt - Molins vara eller inte vara blir ett lackmustest på var ambitionen är ställd!
Kommentera