Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2317742

Sv: Slutspelet 2022
Huge: Som i Monitorn senast mot DIF.. DIFsupportrarna ropade ”hata brynäs”. BIF-klacken ropade ”hata ryssland” istället. Skillnad på perspektiv…

Första gången jag tog med dottern - 3 år - på match i Gävle. Köpte godis, var i lekhörnan, hejade på tigern, kollade hockey. Hon älskade det…!! Men naturligtvis kunde inte DIF-idioterna hålla sig. Det verkar jävligt svårt för vissa djurgårdare att hålla fan på sig. Komplex? Resultat: Läktarbråk, avbruten match, utrymmning av DIF-sektionen innan matchen kunde återupptas. Nej fy f@n, hellre Timrå i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Hoppas ni vänder och vore kul att mötas i en kvart.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Ni kanske kommer ihåg konsekvenserna av DIF-ligisternas fjanterier i Gavlerinken? Under några år gick det inte att låta DIF spela i Gävle på lördagar… Känner bl a därför att det inte är viktigt att de spelar i SHL nästa säsong.

Har massvis av liknande minnen från även AIK. T ex En gång på 80-talet var jag på toan vid nuvarande bortastå. Var på väg ut - kände en hård dunk i bakhuvudet. Vände mig om - stod ensam mot 3st black armykillar som muckade. Tränade brottning på den tiden och var djävligt vältränad så jag övervägde att slänga närmaste fjanten i pissrännan (hade utan tvivel varit görbart) men sket i det och puttade bara hårdhänt bort honom och gick ut.

Nej, saknar inte Stockholmslagen i SHL. Kommer ni ihåg ”apburen” man tvingades sätta upp för Stockhlmslagen?

Nej sluta jamsa med ”översittare”.
Förstår om journalusterna gör det dock . Men de representerar inte oss supportrar.
Kommentera