Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2317764

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Ni kanske kommer ihåg konsekvenserna av DIF-ligisternas fjanterier i Gavlerinken? Under några år gick det inte att låta DIF spela i Gävle på lördagar… Känner bl a därför att det inte är viktigt att de spelar i SHL nästa säsong.

Har massvis av liknande minnen från även AIK. T ex En gång på 80-talet var jag på toan vid nuvarande bortastå. Var på väg ut - kände en hård dunk i bakhuvudet. Vände mig om - stod ensam mot 3st black armykillar som muckade. Tränade brottning på den tiden och var djävligt vältränad så jag övervägde att slänga närmaste fjanten i pissrännan (hade utan tvivel varit görbart) men sket i det och puttade bara hårdhänt bort honom och gick ut.

Nej, saknar inte Stockholmslagen i SHL. Kommer ni ihåg ”apburen” man tvingades sätta upp för Stockhlmslagen?

Nej sluta jamsa med ”översittare”.
Förstår om journalusterna gör det dock . Men de representerar inte oss supportrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Jag såg idag när ni alla glada fans va på väg in i arenan när jag hade lastat grabbens flyttlass upp till Östersund! Han har ju bott mitt emot erp i tre år o varje gång de har varit läge så har vi varit där o tittat!! Och jag lider verkligen med er men ni vänder detta hoppas jag!!!🐯🐯🐯🐯🐯
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Jodå jag var med om att DIF klacken stormade Brynässklacken en gång i min barndom. Det blev rejält slagsmål, blodiga supportrar och avbruten match. Det byggdes väl nån form av bur där bortasupportrarna fick stå om jag minns rätt. Detta var länge sedan, på Tommy Mörths tid.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Svensson_62: Reflektioner: BIF är inte med i matchen. Varför?? Helt obegripligt faktiskt. DIFs 2:a period är bland det sämsta jag sett på länge (TIK dock mycket bra). HV har i stort sett fullsatt mot VVIK, hur i helvete är det möjligt. Suck!!!
Kommentera