Brynäs IF

724873 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #238546

Sv: Det rör VISST på sig....
Huge: Klockrent.

1. Masken ar anstalld av Leksand for att gora exakt det han gor; att bygga ett sa bra lag som mojligt for klubben. Tycker det ar konstigt hur nagra inlagg forst havdar att pengar styr och sedan blir indignerade over att de gor det nar det galler sportchefen i Leksand ocksa. Om vi skulle anstalla Masken som sportchef, sa hade folk har pa GB:en firat hogt och lange over varje bra spelare vi hade "snott" fran Leksand. Jag ar precis lika forbannad och frustrerad som alla andra har over att vi inte har pengar tillrackligt for att matcha andra klubbars bud eller att kunan rekrytera de spelare vi helst vill ha. Men tar man upp fragan om hur vi ska komma ur den situationen far man hora att man kommer med floskler. Det ska tydligen vara som forr... men da far man vara beredd att acceptera att andra klubbar snor de spelare vi vill ha framfor ogonen pa oss. Allting hanger ihop--och allt (eller nastan allt) har med pengar att gora, som Sylf och andra papekar. Se sambanden!
2. Lat oss vanta och se vem som blir sportchef innan vi gor krogarpytt av klubbledningen. Rykten ar faktiskt inget annat an rykten. Sportchefsjobbet ar ett av de absolut viktigaste jobben i foreningen och ingen ar mer engagerad i den har fragan an jag. Men det ar for tidigt att ta stallning till nagot som annu inte intraffat.
3. Haller ocksa med Lilljanne om att det ar otroligt synd att vi far sa fa spelare tillbaka, men jag inbillar mig att detta galler alla ES-klubbar (jag vill minnas att vi hade den har diskussionen for ett tag sedan, Lilljanne) Har man varit utomlands kanns det formodligen som regression att ga tillbaka till den klubben man lamnade i Sverige; man vill prova nagot nytt.

Matchdag idag!
Kommentera