Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #238752

Sv: Det rör VISST på sig....
Beezer66: Det var ju trevligt att du anser mig ha rätt ibland. Eftersom du följt debatten länge borde du kanske också ha noterat att jag endast försöker balansera upp en debatt som oftast fått en slagsida, enligt min mening.
Du häpnar över min positivitet men tycks inte häpna ett dugg över all negativitet som förekommer här på sidan. Denna är, med några undantag, monumental. Det är denna monumentala negativitet jag vänder mig emot.

Angående att stryka pessimister medhårs så har du en poäng. Jag har nog en tendens att vara "kärringen mot strömmen", på gott och ont. Man kan ju vända på det hela: Antag att alla/flesta inlägg vore översvallande positiva. Då hade du nog fått se en negativ Huge, jag lovar.... :-)

Angående kommentarer om enstaka matcher så är min grundinställning den att man väntar med att såga laget (det är väl det som det för det mesta handlat om i år) tills man sett eller alternativt fått rapport om densamma.
Den senaste debatten om Sportchefsjobbet är väl ett lysande exempel på ovanstående.

Jag avstår att ställa ngn diagnos rörande din egen mentala status.
Kan bara kort konstatera att du verkar vara en saklig och nykter person. Synd att du inte hörs mer här på sidan, det hade behövts.
Din status skulle isf vara: Hyfsat begåvad, men lat... ;-)

Ang hemvändarna så håller jag med Jompe, det var mest en känsla jag hade att det skulle vara ungefär lika med de övriga lagen.
Sjödin och Molin har ju iaf återvänt direkt. Djoos, Larsson och Christer Olsson har ju också återvänt och gjort mkt nytta för laget, även om man gått en liten omväg innan hemkomsten. I Djoos fall var väl dessutom omvägen försumbar, ett fåtal matcher i Frölunda samt likadant i SSK. Med dessa exempel så är skillnaden mot de övriga lagen ändå inte så stor som många vill göra gällande, även om en jämförelse utfaller till vår nackdel.
Av din lista kan man utläsa att de flesta spelare som återvänt, har tidigare skolats och spelat i sina resp lag sedan ungdomen.
Detta tillsammans med pengarna har nog avgjort i de flesta fall...
Kommentera