Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2399876

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med om allt du säger skönt att du håller dig kall tråkigt att vi inte har mer supportrar som dig , finns alldeles för många medgångssupportrar som vänder kappan efter vinden , tråkigt att förlora men många matcher kvar att vinna , jorden har inte gått under utan nu ser vi framemot nästa match och tar nya tag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: håller absolut inte med.

Jag och flesta skriver när något är bra, är det dåligt skrivet vi det. Ser inga problem med det. Bland det värsta jag vet är när något är uselt och kommentaren är; ” ganska bra, det finns förbättringspotential alternativ total tystnad. För mig Bagdad-Bob och förnekelse…, vem försöker man lura med det?

”Kalla spade för en spade”, hört den?

För mig är en medgångssupporter någon som blundar för sanningen och beskriver en händelse enligt ovan eller är tyst.

Tex Lindbäck var usel idag och sänkte hela laget, står för det. Han var inte ”ganska bra”. Ett tydligare exempel på att sänka sitt lag som Lindbäck gjorde idag har jag inte sett på länge …

Kommer ihåg under ”Rinkside 3” (ungefär som HS idag) hade vi en Brynäs-supporter som kallade för ”Nina”, One of a kind. Förlorade vi med 6-1, kunde hon skriva typ: ”ja, men det kunde ha blivit 8-1”.

Tråkigt som fan. Dessutom ”kan” vi inte byta målvakt då han ska/förmodligen lämna…ehh?

Varför behövde VV åka till Skellefteå öht isåfall ???
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Alla vet att jorden inte går under om Brynäs förlorar men att sitta med skygglappar på som du och Huge gör är nästan löjligt. Att inte se när vårt Brynäs gör misstag både på och utanför isen. Det är är nästan sandlåde nivå på er två. Det är en elitverksamhet Brynäs sysslar med och ingen kindergarten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HJ-S: härligt med två ufon på forumet! Vad vi har längtat….
Kommentera