Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2400182

Sv: A propósito de nada
J-S: håller absolut inte med.

Jag och flesta skriver när något är bra, är det dåligt skrivet vi det. Ser inga problem med det. Bland det värsta jag vet är när något är uselt och kommentaren är; ” ganska bra, det finns förbättringspotential alternativ total tystnad. För mig Bagdad-Bob och förnekelse…, vem försöker man lura med det?

”Kalla spade för en spade”, hört den?

För mig är en medgångssupporter någon som blundar för sanningen och beskriver en händelse enligt ovan eller är tyst.

Tex Lindbäck var usel idag och sänkte hela laget, står för det. Han var inte ”ganska bra”. Ett tydligare exempel på att sänka sitt lag som Lindbäck gjorde idag har jag inte sett på länge …

Kommer ihåg under ”Rinkside 3” (ungefär som HS idag) hade vi en Brynäs-supporter som kallade för ”Nina”, One of a kind. Förlorade vi med 6-1, kunde hon skriva typ: ”ja, men det kunde ha blivit 8-1”.

Tråkigt som fan. Dessutom ”kan” vi inte byta målvakt då han ska/förmodligen lämna…ehh?

Varför behövde VV åka till Skellefteå öht isåfall ???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Ok respekterar din åsikt men nu är du fel ute en medgångs supporter är någon som hejar på på sitt lag när man vinner sen när man förlorar så är allt fel med laget man letar fel ,när laget börjar att vinna så är allt frid och fröjd och man nekar till att man sagt något negativt om Brynäs vilket tyvärr vi har för många supportrar som beter sig på detta sätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen:

återhämtning mellan matcherna..??

tror VV återhämtar sig snabbare vid många matcher i följd...
Kommentera