Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2417928

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Han har väl redan sagt det han rimligtvis bara kan säga: att man hela tiden letar efter en ny forward men att vi ska veta att marknaden är tunn och andra och kanske mer attraktivare och rikare lag också letar spelare.
Förstår ärligt talat inte vad han mer kan säga när det gäller att övertyga otåliga och oroliga fans och som han inte redan sagt och som supportrarna inte redan borde ha förstått.
Han kan säga nåt när han har nåt mer konkret och nån ev nära förestående värvning att berätta, han både kan och bör ju ändå inte berätta nåt mer än så gällande hur långt man kommit i ev pågående värvningsförhandlingar.
Det här är min personliga syn på saken, men andra får förstås tycka annorlunda och anse att Alcen borde kommunicera mer med fansen även om det han då kommer att säga, i princip bara är blir upprepningar av det han tidigare har sagt.
Håller dock med om att han om inte annat för ”syns skull” sas och för att avlasta Manner (som jag iofs inte tror är så beroende av det) inför medias och fansens konstanta krav på svar på allting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Han har väl redan sagt det han rimligtvis bara kan säga: ”

En bra regel som fler borde tillämpa
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Han har väl redan sagt det han rimligtvis bara kan säga: att man hela tiden letar efter en ny forward"

Men snälla Huge, hur länge får man leta? Eller tills vi ska lira kval eller tills halva truppen är borta pg skador? Han har haft väldigt lång tid på sig att hitta nyförvärv. Jag ska också berätta för dig (mycket säkra källor) att Manner inte är övertygad av hur man arbetar med förstärkningar i laget. Han har varit delaktig till viss del men ett stort ansvar ligger på sportchefen. Dessutom har han uttalat sig i GD att vissa saker behöver verkställas, inte vänta hur länge som helst.
Med tanken på Manners ödmjukhet och trots det nya kontraktet i ytterligare ett år så kan även han tröttna. Han kanske tycker efter alldeles för många förluster att han inte har något mera att ge och väljer att lämna vilket skulle skapa enormt missnöje bland både fans och sponsorer men detta skulle även kunna påverka laget väldigt negativt. Därför är det viktigt att en sportchef som får sin lön av både sponsorer och fans är transparent. Det finns mycket mera jag skulle kunna skriva men det kommer du i alla fall inte förstå för du anser sig veta bäst av alla.
Kommentera